Wietske Rodenhuis nieuwe CEO van Q42

Q42 heeft een nieuwe directeur. Wietske Rodenhuis neemt de leiding over van Stef Brooijmans. Met haar productmanagement ervaring zal Rodenhuis de ingeslagen koers voortzetten van de digital product studio.
Het nieuwe gezicht komt in de leiding omdat Brooijmans zijn aandacht op andere zaken is gaan richten. Eind vorig jaar hebben Q42 en Fabrique zich samen aangesloten bij de Zweedse bureaugroep ARC Arise Consulting. Brooijmans houdt zich bezig met de gezamenlijke ontwikkeling daarvan in Nederland.
Wietske Rodenhuis is sinds 2018 werkzaam bij Q42. Eerst als projectleider en vervolgens ook als partner. In die rol heeft zij bedrijven als HEMA en Primephonic (nu Apple) geholpen met het ontwikkelen van hun productvisie. Als zodanig heeft zij ervoor gezorgd, dat Q42 is uitgegroeid van technisch internetbureau naar digital product studio. Hierdoor is een bredere dienstverlening rondom strategie ontstaan.
Samen met de twee andere directeuren, Chris Waalberg en Jasper Kaizer, wordt Rodenhuis verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het bureau met vestigingen in Den Haag en Amsterdam.
Brooijmans blijft aan als CFO bij Q42.

Lees hier het bericht