Wehkamp en BCC zetten samenwerking niet voort

Online warenhuis Wehkamp en winkelketen BCC beëindigen per direct hun samenwerking. Vanaf 2018 bood Wehkamp verschillende elektronische producten van BCC aan. De looptijd van het huidige contract is ten einde gekomen en de samenwerking is niet verlengd.
De producten van BCC worden daarom uit het assortiment van Wehkamp verwijderd, zo laat her
T Zwolse bedrijf weten. De assortimentsstrategie van Wehkamp richt zich vooral op Fashion, Home & Living. Het aanbieden van een volledig elektronica-aanbod is geen core onderdeel van de strategie. Voor Wehkamp heeft de beëindiging geen grote financiële gevolgen.
In oktober 2018 kwamen de twee bedrijven overeen om BCC-producten in de webshop van Wehkamp te verkopen. Later werd de samenwerking uitgebreid, waarbij klanten gebruik konden maken van de diensten van zowel Wehkamp als BCC, zoals installatie, reparatie, betaaloplossingen en bezorgservices.
Klanten van Wehkamp kunnen met vragen over garantie en klachten van elektronische producten die zij eerder hebben gekocht gewoon bij Wehkamp terecht. Ook kunnen recent gekochte producten naar Wehkamp geretourneerd worden.

Lees hier het bericht