Website van het Jaar verkiezing 2023: breng je stem uit

Vandaag gaat de Website van het Jaar-verkiezing 2023 van start. Nederlandse gebruikers kunnen vanaf nu hun stem uitbrengen op ruim 400 genomineerde websites in maar liefst 38 categorieën.
In iedere categorie zijn twee prijzen te winnen: de Beste Website van het Jaar en de Populairste Website van het Jaar. Daarnaast worden er twee awards uitgereikt speciaal voor apps, namelijk de Beste App van het Jaar en de Populairste App van het Jaar.
De website en app met de hoogste kwaliteitsscore (op basis van inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie) winnen de Beste Website (of App) van het Jaar en de Populairste Website (of App) van het Jaar gaat naar degene met de meeste stemmen.
Tot en met vrijdag 20 oktober 2023 kan het Nederlandse publiek een stem uitbrengen op één van de genomineerde websites en apps. 
Wil jij ook stemmen op je favoriete website of app? Dat kan. Op de website lees je hoe je je stem uitbrengt.
Nieuwe categorieën juryprijzen
Naast de bekende publieksprijs bevat de Website van het Jaar-verkiezing dit jaar ook juryprijzen in de categorieën ScaleUp of the Year, StartUp of the Year en Most Sustainable Web Company of the Year. Drie extra awards speciaal voor web-bedrijven, gejureerd door koplopers in hun vakgebied, zoals Edwin Hengstmengel van Endeit Capital, Patrick Kerssemakers van Dutch Founders Fund en Anne Strobos van Techleap.
De Website van het Jaar-verkiezing wordt georganiseerd door Emerce in samenwerking met Multiscope als onafhankelijke onderzoekspartner. De verkiezing behoort tot één van de grootste publieksonderzoeken van ons land. Eerdere winnaars waren onder meer iBood, Timing, Simpel, PSV, Buienradar, ING, Tweakers, YouTube, Funda, Google en UitzendingGemist.nl.
De volledige lijst met genomineerden is te vinden op www.websitevhjaar.nl.

Lees hier het bericht