Triple en code d’azur gaan samen voor ‘wereldwijde slagkracht’

De bureaus Triple en code d’azur bundelen de krachten en bouwen samen aan een internationale bureaugroep om klanten nog beter te kunnen bedienen. Met ruim 450 specialisten wil men zich gaan toeleggen op projecten op het snijvlak van merk, creativiteit, technologie en data.
Technologie en innovatie ligt diep verankerd in het DNA van de twee bureaus, zo zeggen zij zelf. code d’azur is het creatieve digitale bureau uit Amsterdam met vestigingen in Austin, Barcelona en Dubai. Het bureau is leidend in het ontwerpen en bouwen van digitale producten, ecosystemen en campagnes voor merken als Polestar, Philips, en KLM.
Triple heeft ruim 20 jaar ervaring en werkt voor multinationals als citizenM en Ajax. Daarnaast managet Triple influencers, waaronder Kalvijn, en is het de oprichter van Team Gullit, een van ’s werelds beste esports teams.
De bureaugroep gaat zich naar eigen zeggen verder versterken in binnen- en buitenland en kan hiermee multinationals maar ook regionale klanten nog beter bedienen. Vanuit internationale locaties worden klanten bediend in de Verenigde Staten, Midden Oosten en Europa en op korte termijn staat de opening van een vestiging in Azië gepland. Zo wil de organisatie wereldwijd impact maken.
Triple en code d’azur blijven in eerste instantie opereren onder hun eigen namen.

Lees hier het bericht