Transportspecialist Wuunder koopt Paazl

Wuunder neemt voor een onbekend bedrag Paazl over. De twee kunnen transport- en bezorgdiensten gaan combineren voor webwinkels van de checkout tot de voordeur.
De partijen maakten de overname vanochtend bekend. Ze geven aan dat beide bedrijven actief blijven onder eigen naam. Er zal achter de schermen ongetwijfeld naar synergie worden gezocht, omdat de clouddiensten van Wuunder en Paazl elkaar grotendeels vooral aanvullen.
Wuunder is specialist in transportmanagementdienst. Diens platform helpt retailers, groothandelaren en producenten met het afhandelen van orders. Het transport wordt volledig uit handen genomen. Paazl helpt webwinkels met alles vanaf het plaatsen van een order (checkout, keuze vervoerder, label printen, etc.) tót het punt dat een pakketje op transport gaat.
Ramon Keijsers, mede-oprichter van Paazl: “Door ons partnership met Wuunder krijgt de consument een nog betere ervaring van check-out tot levering, zeker ook internationaal.” In 2017 haalde hij een investering van enkele miljoenen euro’s op bij 5square.

*) Foto door Claudio Schwarz, op Unsplash

Lees hier het bericht