Thuisbezorgd.nl en SPAR breiden samenwerking verder uit

Na een proef met diverse winkels gaan Thuisbezorgd.nl en SPAR de samenwerking breed uitrollen. Meer dan 50 SPAR-filialen bieden vanaf juli 2023 een ruim assortiment van zo’n 900 artikelen aan via de app en website van Thuisbezorgd.nl. Van verse broodjes, salades, wraps, gekoelde drankjes en smoothies tot brood, melk en toiletartikelen en andere last-minute benodigdheden.
Bezorgers van Thuisbezorgd.nl brengen de boodschappen per e-bike en fiets tot aan de voordeur. De producten worden geleverd vanuit de SPAR winkel van de desbetreffende zelfstandige SPAR ondernemer. Zij zorgen ervoor dat de verse producten gemaakt worden in de winkel en ook de boodschappen vanuit de winkel ingepakt worden en snel klaar staan voor bezorgers die ze binnen 35 minuten na bestelling bij de consument leveren.
In Nederland werkt Thuisbezorgd.nl samen met een breed scala aan partners, van restaurants tot bakkers, supermarkten en avondwinkels. De eigen bezorgdienst van Thuisbezorgd.nl is beschikbaar in grote en middelgrote steden door het gehele land.

Lees hier het bericht