T-Mobile en Open Dutch Fiber voorzien 34.000 adressen in Rotterdam Feijenoord van glasvezel

34.000 adressen in Rotterdam Feijenoord krijgen toegang tot snel internet via glasvezel van T-Mobile Nederland en Open Dutch Fiber. Naar verwachting kunnen de eerste adressen, bestaande uit huishoudens en ondernemers, vanaf september 2023 gebruikmaken van internet via glasvezel met up- en downloadsnelheden tot 1 Gigabit per seconde (Gbps).
Open Dutch Fiber en T-Mobile sluiten hiermee opnieuw een groot gebied aan op glasvezel en leveren hiermee een substantiële bijdrage aan de verdere digitalisering van Nederland.
De in totaal 34.000 adressen zijn verdeeld over de wijken Katendrecht, Feijenoord, Afrikaanderwijk, Hillesuis, Bloemhof en Vreewijk. De werkzaamheden beginnen mei 2023 en bewoners en ondernemers worden door T-Mobile en Open Dutch Fiber geïnformeerd over deze werkzaamheden. Voor bewoners en ondernemers die op de hoogte willen blijven van het aanlegproces en meer willen weten over de specifieke gebieden in Rotterdam Feijenoord is een speciale pagina ontwikkeld met meer informatie.

Lees hier het bericht