Studieboekensite Studystore stopt

Studystore (en Studers), leverancier van leermiddelen aan het MBO, HBO en WO, staakt per direct haar activiteiten. Circa 17 medewerkers die direct bij Studystore werkzaam zijn en negen medewerkers die indirect betrokken zijn, verliezen hun baan.
Moederorganisatie The Learning Network (TLN) onderzoekt de mogelijkheden om een gedeelte van de Studystore-activiteiten over te dragen aan marktpartijen. De ondernemingsraad heeft ingestemd met de adviesaanvraag en het sociaal plan.
Vorig jaar kampte Studystore met technische problemen. In januari, tijdens de leveringen voor het tweede semester, is gebleken dat de problemen onvoldoende te boven zijn gekomen en heeft de directie moeten besluiten om de Studystore-activiteiten definitief te staken.
De directie heeft een speciale verantwoordelijke benoemd om afwikkeling van lopende zaken te begeleiden. Leveranciers, studenten en scholen zullen, waar nodig, hierover individueel worden benaderd.
TLN zal zich met haar merken VanDijk en Studieshop.be nu volledig richten op leveranties en diensten voor het Voorgezet Onderwijs in Nederland en België.

Lees hier het bericht