STËLZ: engagement door guerilla marketing en social media

Milan benadrukt dat Stëlz geen standaard bedrijf is, waar plannen jaren van tevoren gemaakt worden en iedere bedrijfstak een zegje over moet doen. Het team doet alles zelf: van de marketingvideo’s op Instagram waarbij ze BN’ers als Frans Bauer interviewen, tot de drank op straat verkopen op Koningsdag.
“Daar ligt onze kracht. We zijn onafhankelijk en kunnen de meest creatieve dingen bedenken en gelijk uitvoeren”, zegt Cornelisse.
De marketingstrategie van Stëlz is opvallend. Liefhebbers mogen bijvoorbeeld hun eigen smaken insturen via Instagram. Naast dat Monica Geuze geld heeft geïnvesteerd, is ze met haar 1,3 miljoen Instagramvolgers het gezicht van elke campagne.
Recent hebben ze de ’Diamond Stelz’-actie afgerond: Vorig jaar schoten ze een glimmend blikje hard seltzer de ruimte in, dit jaar kan de winnaar van de Diamond Stëlz 10.000 euro aan festivaltegoed winnen en gratis toegang tot de veertig grootste festivals in de Benelux.
Alles leggen ze vast voor Instagram, binnenkort komt het online. “We hebben horror acteurs ingezet en vogelspinnen vrijgelaten om de deelnemers uit te dagen. Hoe gekker, hoe beter.”

Lees hier het bericht