Renault eerste merk dat Waze integreert in multimediasysteem

Renault is het eerste automerk dat modellen met geïntegreerde navigatie van Waze aanbiedt. Deze functie is beschikbaar voor de nieuwe Renault Austral en de 100% elektrische Renault Megane E-Tech electric met het multimediasysteem OpenR Link met Google-integratie.
Dankzij de integratie in het multimediasysteem van Renault zijn alle navigatiefuncties direct toegankelijk via de verticale 12-inch touchscreen. Zonder een smartphone te hoeven gebruiken, profiteren bestuurders van real-time verkeersinformatie, favoriete routes en opgeslagen bestemmingen op het centrale, duidelijk afleesbare beeldscherm, belooft de autofabrikant.
Tijdens het gebruik van Waze blijven andere voertuigfuncties toegankelijk, evenals de muziek die in de auto wordt afgespeeld. De bestuurder hoeft zich geen zorgen te maken over de smartphone of usb-kabel.
Klanten kunnen de Waze-app voor het OpenR Link-multimediasysteem eenvoudig downloaden en installeren. Dat kan rechtstreeks vanuit Google Play via de OpenR Link-interface in de auto, of via de MyRenault-app op een smartphone, waarna eenvoudig een nieuw Waze-account kan worden aangemaakt of een bestaand account is te gebruiken.

Lees hier het bericht