Recruitee by Tellent lanceert AI-schrijftool voor vacatureteksten

Talentwervingsplatform Recruitee, onderdeel van Tellent, lanceert per direct een AI-schrijftool voor vacatureteksten. Met deze tool bevordert het wervingsplatform voor talent naar eigen zeggen de zoektocht naar geschikte kandidaten voor klanten.
De AI-schrijftool van Recruitee by Tellent zorgt ervoor dat recruiters repeterende en handmatige taken in het wervingsproces zoveel mogelijk beperken. Hiermee hebben recruiters als het ware een assistent, die met Natural Language Processing (NLP) binnen een paar minuten passende en strakke vacatureteksten kan genereren.
Recruitee by Tellent is de software voor collaborative hiring, die interne HR-teams helpt met het samenwerken met de rest van de organisatie. Klanten zijn onder meer Swapfiets, Tony’s Chocolonely en Scotch & Soda.
”We zijn ervan overtuigd dat generatieve kunstmatige intelligentie een transformatie teweeg zal brengen op het gebied van HR; we moeten alleen nog leren hoe we dit ethisch juist kunnen inzetten en optimaal kunnen benutten’, aldus Marcin Moszyk, Chief Product Officer bij Recruitee by Tellent.

Lees hier het bericht