PostNL: Pakketkluis vierde bezorgoptie in app

De half miljoen actieve gebruikers van de PostNL-app kunnen komende weken ook de pakketkluis als voorkeurlocatie opgeven om pakketjes te ontvangen.
Op dit moment zijn er drie opties: bezorgen bij de buren, bezorgen bij een PostNL-punt in de buurt of bezorgen op een afgesproken plek rondom huis. Daar komt er nog eentje bij, vertelt Stephan van den Eijnden, directeur E-commerce.
“Met bezorgvoorkeuren spelen we in op de wens van ontvangers om zelf te bepalen waar en wanneer hun pakket wordt bezorgd. We zijn blij dat we vanaf deze maand een extra optie toe kunnen voegen aan de niet-thuisvoorkeuren, namelijk de PostNL-pakketautomaat. De komende periode worden steeds meer automaten geplaatst.”
Eind vorig jaar stonden er ruim vierhonderd pakketautomaten van PostNL op verschillende locaties. Het doel is om dat aantal uit te breiden naar vijftienhonderd PostNL-pakketautomaten in 2024.
Er zijn 7,5 miljoen mensen die beschikken over een PostNL-account. Een klein deel van hen, een half miljoen, gaf in de app aan hoe zij het liefst hun pakketjes ontvangen.

Lees hier het bericht