Post- en pakketdienst Cycloon in handen van bol.com

Post- en pakketdienst Cycloon en bol.com gaan hun strategische samenwerking intensiveren waarbij bol.com alle aandelen verwerft in Cycloon. De partijen willen gezamenlijk de groei van Cycloon versnellen en delen de ambitie om bezorging groener en socialer te maken.
Op dit moment heeft bol.com al een meerderheid van de aandelen in Cycloon. Bol.com wilde de resterende aandelen in Cycloon eigenlijk al in 2026 zou verwerven. Het intensiveren van de samenwerking zal Cycloon in staat stellen sneller op te schalen
Voor bol.com zorgt de samenwerking ervoor dat een groter deel van de pakketten per fiets bezorgd kan worden en dat het online retail platform klanten de beste service in bezorging kan bieden. In september 2022 bezorgde Cycloon het eerste bol.com-pakketje.
Cycloon verstuurt met haar landelijke netwerk van fietskoeriers en postbezorgers voor duizenden klanten post en pakketten door heel Nederland.
De huidige CEO van Cycloon, Marieke Snoek, heeft besloten haar functie van algemeen directeur over te dragen. Ze zal een andere rol in de directie gaan vervullen. De COO, Nick Vreeswijk, draagt het stokje over aan een nieuwe operationeel directeur. Binnen Cycloon blijft hij actief als operationeel verantwoordelijke voor de last mile van fietskoeriers.

Lees hier het bericht