Oprichter Kees Verpalen weg bij beslist.nl

Kees Verpalen, oprichter van vergelijkingssite beslist.nl, legt per 1 januari 2023 zijn operationele taken neer en draagt de leiding over aan COO Yuri Solinger.
Verpalen richtte het bedrijf op in 2005 en plukte in het decennium daarna de vruchten van de groei in e-commerce. Vergelijkingssites werden populaire bestemming die overzicht brachten in een onverzichtelijk domein, tot Google zich ermee ging bemoeien. Google Shopping, en later partijen als bol.com, coolblue en Amazon, namen de rol in het oriëntatieproces grotendeels over.
Beslist.nl ontwikkelde zich meer als marketingbureau dat door middel van Organic search, AdWords en Google Shopping voor aanwas van nieuwe geïnteresseerde klanten zorgt bij de aangesloten webshops.
Het vertrek van Verpalen komt niet van het een op het andere moment. De missie was in de afgelopen jaren om een nieuw en bekwaam managementteam neer te zetten en een zeer duidelijke en heldere structuur binnen de organisatie. Yuri Solinger, sinds 2019 betrokken bij beslist.nl als COO, neemt de rol van Verpalen over. Aan zijn zijde staan CFO Jurjen Visscher, COO Vasili van den Briel en CPO Bram van Asseldonk.
Verpalen gaat naar de raad van advies, waar hij zit met mede-aandeelhouder Bart van Engeland, Cees van Dam en Harry Bruintjes.

Lees hier het bericht