OPPO lanceert nieuwste Assisted Reality-bril

OPPO demonstreerde op een eigen evenement zijn nieuwste Assisted Reality-bril, de OPPO Air Glass 2. De OPPO Air Glass 2 weegt slechts zo’n 38 gram en heeft een robuust ontwerp dat ‘s werelds eerste SRG-diffractieve golfgeleiderlens bevat die OPPO zelf heeft ontwikkeld.
Deze lenzen ondersteunen zichtcorrectie en andere aanpassingen, waardoor ze bijna nauwelijks te onderscheiden zijn van een gewone bril. OPPO Air Glass 2 maakt onder meer telefoongesprekken, real-time vertalingen, locatiegebaseerde navigatie en meer mogelijk waaronder het omzetten van stem in tekst voor mensen met gehoorproblemen.
OPPO onthulde OPPO vandaag ook het eerste product onder de OHealth-merknaam: de OHealth H1 gezondheidsmonitor voor het hele gezin. De OHealth H1 combineert zes functies voor het monitoren van gezondheidsgegevens in één apparaat. Denk daarbij aan de meting van zuurstofsaturatie, hartslag, lichaamstemperatuur, ECG, een stethoscoopfunctie voor hart en longen, en slaaptracking. De OHealth H1 is een superlicht apparaat (95 gram) met esthetisch afgeronde randen en een ovaal ontwerp.
Over de beschikbaarheid van deze producten zijn geen mededelingen gedaan.

Lees hier het bericht