Opnieuw overname voor Happy Horizon: GX

GX, specialist in digital marketing software en diensten, voegt zich bij digitale bureau Happy Horizon. Met de toetreding voegt de bureaugroep naar eigen zeggen direct flinke slagkracht toe aan diens proposities.
Binnen de afdeling Development & Technology en Data & Automation, voegen de ruim 100 specialisten ‘enorme kennis toe aan ons bestaande servicepakket’, aldus Walter van de Wege, CEO van Happy Horizon.
GX timmert al sinds 1996 aan de weg. Met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van slimme technologische (totaal)oplossingen helpen zij organisaties met hun digitale communicatie. Met de platforms XperienCentral en Engatta verbindt GX content, data en technologie.
Het bedrijf werkt voor zo’n 150 klanten, met daaronder bekende namen als de Volksbank, Nationale Nederlanden, CBR en T-Mobile.
Om verdere groei en ontwikkeling van GX te realiseren, is het noodzakelijk om toe te treden tot een grotere en sterke organisatie.
Happy Horizon heeft recent nogal wat bureaus overgenomen, waaronder marketing- en PR-bureau Vertigo 6 en AdBirds uit Amsterdam. Het bedrijf heeft inmiddels hubs in Eindhoven, Amsterdam, Utrecht, Tilburg, Den Haag, Apeldoorn en Arnhem. Tot de groep behoren de labels Happy Talents, Webber, Experius, Vortex Agency, Get Hooked, Lequal, Gracious, Viduate, CF Report, Osage, EF2 en nu ook GX.

Lees hier het bericht