Nieuwe directie voor Vitaminstore

Vitaminstore, de omnichannel retailer in premium voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten, heeft Eduard Brenninkmeijer en Dezsö Rácz benoemd tot haar nieuwe directie. Brenninkmeijer treedt aan als algemeen directeur en Rácz als financieel en operationeel directeur.
De nieuwe directie is vastbesloten om verder te innoveren. De verdere ontwikkeling van het eigen merk speelt daarbij een belangrijke rol. Vitaminstore zal zich blijven concentreren op het aanbieden van een breed assortiment hoogwaardige producten, persoonlijk advies, uitmuntende klantenservice en het verspreiden van kennis en bewustzijn over gezondheid en welzijn.
Brenninkmeijer brengt ruime kennis en ervaring van marketing, Ecommerce en ICT met zich mee. Hij vervulde eerder leidinggevende rollen bij gerenommeerde internationale merken zoals Paula’s Choice Skincare en AGU. Het afgelopen jaar maakte hij al deel uit van het managementteam van Vitaminstore als verantwoordelijke voor Ecommerce en CRM.
Rácz heeft ruim twintig jaar ervaring in financieel en operationeel management. Daarnaast heeft ook hij ruime ICT-ervaring. Als financieel en veelal operationeel verantwoordelijke heeft hij bijgedragen aan het succes en de groei van verschillende internationale bedrijven waaronder Rituals. De afgelopen maanden maakte hij al deel uit van de interim directie van Vitaminstore.

Lees hier het bericht