Nieuw partnerprogramma Dutch Cloud Community

Dutch Cloud Community, de branchevereniging voor cloud- en hostingproviders, lanceert een partnerprogramma voor start-ups en jonge bedrijven. Het start-up programma zal kansen bieden aan beginnende bedrijven om toegang te krijgen tot het netwerk van Nederlandse hosting en cloud providers, die de achterban van de brancheorganisatie vormen.
Organisaties die zich bevinden in de start-up fase (2 tot 3 jaar actief) kunnen tegen een aantrekkelijk tarief partner worden van de branchevereniging. Hierdoor kunnen zij bijvoorbeeld gemakkelijk hun netwerk verbreden door op evenementen in contact te komen met andere partners en leden. Daarnaast is het ook mogelijk om eigen content te delen met de achterban en deel te nemen aan de vele werkgroepen van de community.
Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich tot en met 31 december aanmelden via start-up@dutchcloudcommunity.nl. Bij de aanmelding dienen partijen een pitch deck in te leveren. Er zijn namelijk maar 4 plekken binnen het Start-Up programma beschikbaar, dus geïnteresseerden moeten zich snel aanmelden.

Lees hier het bericht