Kennedy Van der Laan benoemt Rosalie Brand tot partner cybersecurity

Rosalie Brand (34) is benoemd tot partner cybersecurity bij Kennedy Van der Laan. Met het aanstellen van Rosalie als partner benadrukt het advocatenkantoor het belang van cybersecurity en gegevensbescherming.
Als partner staat Rosalie aan het hoofd van het cybersecurityteam bij Kennedy Van der Laan. Dit team richt zich onder meer op incident response-ondersteuning van Nederlandse en internationale ondernemingen bij cyberincidenten.
Het cybersecurityteam staat cliënten in alle sectoren bij met het naleven van (EU) privacy- en cybersecuritywetgeving en adviseert over preventie voorbereiding op het gebied van cybersecurity. Daarnaast ondersteunt het team bedrijven gedurende de volledige lifecycle van een cyberincident: van het eerste uur van ontdekking tot de nazorg.
De ondersteuning zit zowel op juridisch vlak, zoals wettelijke en contractuele verplichtingen, als op communicatie, coördinatie en management van het incident. Het cybersecurityteam behandelt bovendien aansprakelijkheidsclaims, voert waar nodig procedures tegen toezichthouders en zet rechtsmiddelen in om schade door een incident te beperken.

Lees hier het bericht