Just Eat en Sainsbury’s samen in boodschappenbezorging

Just Eat heeft een nieuwe samenwerking met Sainsbury’s aangekondigd. Vanaf eind februari levert het bezorgbedrijf bestellingen van 175 winkels op locaties zoals Londen, Edinburgh en Bristol, met plannen om in 2023 naar veel meer steden uit te rollen.
Vanaf januari kunnen klanten in het Verenigd Koninkrijk via Just Eat artikelen kopen bij Sainsbury’s, van verse melk en groenten tot huishoudelijke benodigdheden. Just Eat zorgt dan voor de bezorging, via het groeiende netwerk van koeriers in het Verenigd Koninkrijk.
Just Eat claimt dat het met zijn netwerk 97 procent van alle Britse postcodes bereikt. De samenwerking met Sainsbury’s zal het assortiment beschikbare producten verbreden, te beginnen met meer dan 3.000 artikelen die klaar zijn voor consumenten om online te kopen.
Just Eat Takeaway.com ondersteunt wereldwijd al meer dan 30.000 supermarkten en gemakswinkels op zijn platforms, waaronder partnerschappen met merken zoals GETIR, ASDA, Ahold, Carrefour, Booker, Spar, Shell, 7-Eleven, Marqt, PLUS, Pascual Group, Galp, Kibus, Taste of America, Delicatessen Argentina en The Beer Store.

Lees hier het bericht