Jonatan de Boer naar 3Rivers

Jonatan de Boer treedt per 1 december 2022 toe tot het 3Rivers-team. De mediamanagementconsultant krijgt een ervaren ondernemer aan boord op het gebied van social media, online video en influencermarketing.
Het bedrijf uit Weesp, dat werkt voor klanten in binnen- en buitenland, tekende recent ook Tina Nijkamp en Jacqueline Smit. Ze deden ervaring op bij respectievelijk SBS en Veronica en, in het geval van Smit, bij Microsoft en 538.
Als senior adviseur gaat De Boer zich richten op mediaprojecten vanuit een social media en online media perspectief. Oege Boonstra, partner 3Rivers, licht in een verklaring toe: “Jonatan de Boer heeft al vroeg in zijn carrière betekenisvolle ervaring opgedaan en kan onze klantenkring met een nieuwe service bedienen. Hij kan als geen ander social media demystificeren en klanten praktisch adviseren.”
De Boer startte de Nederlandse tak van Mediakraft, was managing director van de online tak van MediaLane en gaf leiding aan de tech startup Bird. Sinds begin 2022 is hij actief als socialmedia-adviseur. Met zijn eigen recent gelanceerde bureau blijft hij klanten buiten de media bedienen.

Lees hier het bericht