IFA: Signify slaat nieuwe weg in met beveiliging

Signify heeft in Berlijn een nieuwe productcategorie aangekondigd met Philips Hue Secure slimme camera’s, sensoren en app-functies. Die kunnen helpen je huis beter te beveiligen.
Toegegeven: Signify betreedt daarmee een overvolle markt, waarbij veel andere merken al grotendeels dezelfde functies bieden.
Voorbeelden: Elke keer wanneer een camera een beweging detecteert, krijg je een melding op je telefoon. Onverwachts bezoek? Gebruik de terugspreekfunctie om te vragen wat je bezoeker komt doen. Of laat met één tik in de app je verlichting knipperen en het alarm van je beveiligingscamera afgaan.
De Philips Hue Secure-camera’s zijn verkrijgbaar in een zwarte of witte versie, met of zonder kabel. Het installeren van de bekabelde camera is volgens Signify eenvoudig: bevestig de basisplaat tegen de muur of aan het plafond en maak de camera met de magneet vast aan de plaat. De camera kan ook worden gebruikt met een handige voet, waardoor je hem overal in huis kan plaatsen. Deze verzwaarde cameravoet zorgt voor stabiliteit en verbergt de oplaadkabel.
De Philips Hue Secure verstraler met camera is speciaal ontwikkeld voor buitengebruik. Hiermee kun je de achtertuin, patio of oprit in de gaten houden en – wanneer je een lichtalarm activeert vanuit de Philips Hue app – verlicht de schijnwerper onmiddellijk een groot gebied in elke gewenste kleur, zoals helderwit of zelfs rood.
Voor alle Philips Hue Secure-camera’s zijn een laagspanningskabel voor buiten en een anti-diefstalkabel verkrijgbaar.
De Philips Hue-app beschikt binnenkort over een gloednieuw Security Center om het beveiligingssysteem van je slimme huis te beheren. Wanneer je een melding ontvangt, kan je erop tikken om de app te openen. Je kan dan handmatig een alarm activeren dat jouw verlichting laat knipperen, het geluidsalarm van jouw Secure-camera laat afgaan of de lokale autoriteiten of een vertrouwde contactpersoon belt.
Je kan de instellingen van je Philips Hue Secure camera ook personaliseren in de app. Maak Blackout-zones, die bepaalde delen van de videofeed privé maken, of Activity-zones, die meldingen voor bepaalde zones inactiveert. Je kan eenvoudig het systeem activeren en deactiveren, alarmen instellen of een tijdlijn van gebeurtenissen bekijken en nog veel meer.
Met een abonnement krijg je extra beveiligingsfuncties waarmee je slimme slimme bewegingsdetectiezones kan creëren en video-opnames opslaan. Kies voor het Basic plan om 30 dagen terug te kijken of het Plus plan om 60 dagen terug te kunnen kijken.

Lees hier het bericht