Hoe omarm je de digitale mogelijkheden als merk en groothandel?

Waarom is het zo’n struggle voor groothandels om te denken vanuit de klant in plaats van alleen maar vanuit het product?
In deze video bespreken Jarno Berkhof en Bob van de Laar (beiden van Lankhorst Taselaar) en Jurriën Kerstholt (Oprichter en eigenaar van De Nieuwe Zaak) welke veranderingen de watersportspecialist ondergaat in de digitale transformatie en waarom dat af en toe schuurt.
Zeker als de zaken (nog) goed gaan en je je begeeft in een traditionele markt, waardoor de urgentie voor een digitale transformatie soms ontbreekt, zal je als groothandel voor een pittige uitdaging komen te staan. Zo zullen er kanaalconflicten ontstaan en is het zaak om iedereen binnen de organisatie mee te nemen in de uitdagingen die je tegenkomt. In deze video worden de geleerde lessen met je gedeeld en geven de sprekers praktische tips en tricks.
Collectie: Emerce Digital Wholesale
Sprekers: Jarno Berkhof (General manager bij Lankhorst Taselaar), Jurriën Kerstholt (Oprichter en eigenaar van De Nieuwe Zaak) en Bob van de Laar (Marketing & Sales bij Lankhorst Taselaar)
Host: Krijn Schuurman

Lees hier het bericht