Hoe beheer en publiceer je content voor meerdere merken vanuit één CMS?

Hoe beheer en publiceer je optimaal je content voor meerdere regionale merken vanuit één contentmanagementsysteem (CMS)?
In deze video vertelt fietsen- en e-bike-leverancier Accell Group hoe zij dat hebben aangepakt, samen met Storyblok. Accell Group is het moederbedrijf van verschillende fietsenmerken en de grootste e-bike-leverancier van Europa en telt zo’n 3400 medewerkers. De omzet bedroeg afgelopen jaar maar liefst 1,4 miljard euro.
In deze sessie gaan Rowin Peet en Derk Majoewskij dieper in op de uitdaging van het beheren en publiceren van inhoud voor meerdere (10-12) merken in verschillende landen vanuit één platform. Een headless platform is hierbij een must. Hierdoor kunnen bedrijven content aan de achterkant op één centrale plek beheren en die content op allerlei verschillende voorkanten (kanalen) publiceren. In deze video zie je welke voordelen dit oplevert.
Collectie: Emerce E-commerce Platforms
Sprekers: Derk Majoewskij (Product Marketing Manager bij Storyblok) en Rowin Peet (Product Owner E-Commerce bij Accell group)
Host: Renske de Bruine
 

Lees hier het bericht