Flink breidt uit naar Amsterdam, Den Haag en Rotterdam

Vanaf nu kunnen bewoners in Badhoevedorp, Bemelen, Bloemendaal, Delfgauw, Heemstede, Hoogeind, Oegstgeest, Zoeterwoude en Zwijndrecht gebruikmaken van de Flink-app. Ook is in verschillende steden – onder andere Amsterdam, Den Haag en Rotterdam – het bezorggebied vergroot.
Het bereik van Flink groeit hierdoor met een miljoen potentiële klanten, die nu ook hun boodschappen online kunnen bestellen en direct kunnen laten bezorgen. De stevige uitbreiding past bij de groeiende vraag vanuit deze gebieden.
De uitbreiding naar de nieuwe gemeenten maakt dat Flink nu actief is in circa 45 steden. Het bedrijf is in 2022 stevig gegroeid; maand na maand is de omzet gestegen. Het gemiddelde bestelbedrag is verdubbeld. De verwachting is dat de groei doorzet en Flink uiterlijk eind 2024 volledig winstgevend is in Nederland.
Flink heeft ook geleerd dat het voor klanten vooral van belang is dat bezorging binnen een voorspelbare afgesproken tijd plaatsvindt. Het bedrijf begon met de boodschap dat men binnen tien minuten kon bezorgen, is er achter gekomen dat dit voor maar weinig klanten echt belangrijk is.

Lees hier het bericht