FindFactory opent kantoor in Amsterdam

Performancebureau FindFactory uit Tilburg opent een kantoor in Amsterdam. Directeur Rob Bogaers ziet de uitbreiding als een strategische stap voor huidige en nieuwe clientèle.
De uitbreiding naar een kantoor in Amsterdam is een logische keuze. Het is de thuisbasis van veel huidige en voormalige klanten. Bovendien heeft Bogaers de afgelopen jaren een groot commercieel netwerk in de omgeving opgebouwd. De nieuwe vestiging maakt het eenvoudiger deze klanten efficiënt te bedienen, zoals het inplannen van trainingen en meetings.
Het kantoor bevindt zich op een locatie in Oud-Zuid en is net open. FindFactory zelf is veertien jaar oud en profileerde zich al die tijd met performancemarketing. Bogaers ziet echter een trend waarbij het voor bedrijven, zijn klanten, belangrijk wordt om meer aan merkbouwende reclame te doen. Een bedrijf draaien op alleen klikprijzen is te duur geworden. Om die reden heeft FindFactory, een organisatie met een kleine 25 man, ook een creatieve tak in huis.
Bogaers’ bedrijf, sinds de uitkoop van een financieel partner is hij weer honderd procent eigenaar, wil in Amsterdam ook meer inzetten op het geven van trainingen. Dat gebeurde al lang richting klanten als onderdeel van het advieswerk rondom performancemarketing, maar dat krijgt zo’n omvang dat het ook een aparts bedrijfsonderdeel wordt. “Met Academy geven trainingen bij bedrijven, maar ook steeds meer bij onderwijsinstellingen.”

Lees hier het bericht