Emerce Recruitment: De toekomst van werk

De relatie tussen werkgevers en werknemers is ontzettend in beweging. Wie geeft eigenlijk het werk en wie neemt het? Moeten we nog een verschil maken in vast en flexibel personeel en hoe we deze werven en behouden? Gaan we echt helemaal naar de gig economy met alleen nog zelfstandigen? Met de minder brave jongens en meisjes uit werkgevers- en werknemers land gaan we hierover op Emerce Recruitment, volgende week donderdag in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam, in gesprek. Een panel met Mirjam van der Linden van werkgeversvereniging ONL, Roos Wouters van de Werkvereniging en Martin Pikaart van het Alternatief voor Vakbond.
Roos Wouters is arbeidsexpert. Ze geeft advies, lezingen en workshops aan de overheid en het bedrijfsleven. Als drijvende kracht achter De Werkvereniging zet Wouters de belangen van de zogenaamde ‘moderne werkers’ op de kaart. Ze geeft daarnaast inzicht in wat deze snel groeiende groep nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren in een arbeidsmarkt in beweging. In deze hoedanigheid neemt ze ook deel aan het lobby panel van BNR Nieuwsradio.
Stijn van Aert is CEO en medeoprichter van Fring.work, de #1 Flex source voor digital, marketing & tech talent. Met Fring wil hij radicale transparantie en disruptie brengen in de mistige freelance bemiddelingsmarkt. En biedt organisaties een podium en directe toegang tot het best beschikbare talent.
Mirjam van der Linden is ondernemer, bestuurder en toezichthouder. Haar afstudeeropdracht leidde 20 jaar geleden tot de oprichting van I-recruiting BV, een internetwervingsburea, en werd het jaar daarna direct beloond met diverse regionale en landelijke innovatie prijzen.
Als bestuurder was zij actief bij de KvK, SER Gelderland en MKB-Nederland. In 2013 richtte zij samen met Hans Biesheuvel stichting ONL voor Ondernemers op. Ook is zij voorzitter van Stichting Ede Marketing en voorzitter RvT van Malkander. Als deskundige is ze regelmatig te gast op Radio NPO 1 bij onder andere Langs de lijn en omstreken en bij BNR Nieuwsradio als co-host of in het lobby panel.
Rethink the Future of Recruitment vindt donderdag 6 april plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Kaarten hier.

Lees hier het bericht