De staat van connectiviteit in EMEA 2023

In de afgelopen jaren is constante, betrouwbare, snelle en veilige connectiviteit essentieel geworden. De verschuiving naar een thuiswerkmodel en naar online leren zorgde voor extra druk op systemen die niet ontworpen zijn om deze manier van werken te ondersteunen.
Connectiviteit is nu de drijvende kracht achter enkele van de meest impactvolle technologiethema’s. In het onderwijs zorgen trends zoals leren op afstand en onderwijs op afstand voor nieuwe afhankelijkheid van draadloze breedbandoplossingen. In de gezondheidszorg zorgt het gebruik van IoT-toepassingen voor een revolutie in hoe en waar zorg wordt verleend door ziekenhuizen draadloos met elkaar te verbinden.
Meer geavanceerde connectiviteit heeft het potentieel om de economische prestaties van landen sterk te verbeteren en netto positieve verbeteringen te creëren in bijna elke sector, terwijl de levenskwaliteit voor de bevolking enorm wordt verbeterd. In dit rapport van Cradlepoint wordt gekeken naar de impact van connectiviteit in Europa, waaronder ook Nederland.

Lees hier het bericht