De Nationale Apotheek: de winst van een online omni-channel klantervaring

Hoe ontwikkel je een vloeiende digitale omni-channel customer experience voor een traditionele brick-and-mortar branche?
De Nationale Apotheek is de apotheek in je broekzak. Bereikbaar via verschillende kanalen is deze digitale apotheek een klantvriendelijke optie voor mensen die niet in de rij willen staan voor hun medicatie. Maar hoe bouw je zo’n omgeving in een industrie waar je te maken hebt met zoveel regelgeving over privacy? Hoe zorg je dat klanten dezelfde service krijgen als in een traditionele apotheek?
In deze video spreken Martijn Simons (Freshworks) en Jeroen Donkers (De Nationale Apotheek) over de uitdagingen van het bouwen van de verschillende kanalen van De Nationale Apotheek. Onder andere over het waarborgen van patiëntgegevens en het helder doorgeven van fysieke klachten via digitale kanalen. Ook spreken ze over de winst van een omni-channel aanpak ten opzichte van traditionele manieren.
Sprekers: Martijn Simons (VP Sales & General Manager, Benelux, Nordics & Emerging Europe, Freshworks) en Jeroen Donkers (Directeur ICT APPO & De Nationale Apotheek)
Host: Jaspar Roos

Lees hier het bericht