Culi-site ‘De Buik’ van start in Den Haag

Den Haag is de vierde stad waar De Buik zich presenteert aan liefhebbers van uit eten en drinken gaan. Op de nieuwe regio-editie vinden zij een berg recensies, achtergrondverhalen en een lokale agenda.
Met de lancering van De Buik in Den Haag beschouwt de titel zich als dekkend wat de randstad betreft.
Het maakt doorgaans positieve verhalen over alles wat met eten en drinken te maken heeft in en rondom een stad. Daartoe werken ze met een team van journalisten en foodbloggers die de stad goed kennen.
De Buik komt van oorsprong uit Rotterdam, werd opgericht in 2013, en breidde afgelopen jaren uit naar Amsterdam en daarna Utrecht.
Sinds het najaar van 2021 is de meerderheid van de titel in handen van uitgeverij Veenman+. Dat nam de aandelen van oprichters Robert de Boer en Willem van der Sar over. Gijsbregt Brouwer is nog steeds als eigenaar en operationeel betrokken bij De Buik.
Foto: Khairil Yusof (cc)

Lees hier het bericht