Bestseller selecteert Nedap voor uitrol van RFID bij Vero Moda

Nedap is door Bestseller geselecteerd voor de uitrol van het Nedap iD Cloud-platform naar haar Vero Moda-winkels. Bestseller heeft de implementatie van iD Cloud in 380 winkels in januari 2023 voltooid.
Bestseller stapte over op Nedap, omdat ze een partner zochten waarmee ze hun initiële RFID-investering verder konden uitbouwen. Het internationale modeconcern met meer dan 2.600 winkels en merken als Jack & Jones, Vero Moda en Only zal iD Cloud inzetten voor al haar Vero Moda winkels.
De implementatie van iD Cloud zorgt voor een efficiëntere ontvangst van producten en de invoering van realtime inzicht in de gehele winkelvoorraad waardoor optimaler kan worden aangevuld. Hierdoor houdt het winkelpersoneel meer tijd over om klanten een naadloze winkelervaring te bieden in de Vero Moda-winkels.
Door de samenwerking met Nedap zal Bestseller de flexibiliteit en serviceniveau van haar omnichannel business in al haar Vero Moda winkels snel verbeteren. Daarnaast geeft Vero Moda de interactie met het winkelend publiek een nieuwe impuls en zorgt zij op elk moment voor een naadloze merkervaring voor de consument. Zichtbaarheid van de voorraad is een belangrijke factor voor zowel productbeschikbaarheid als circulaire diensten.

Lees hier het bericht