Amazon introduceert de gloednieuwe Echo Pop Internationale Versie

De Echo Pop Internationale Versie, de nieuwste toevoeging aan de Echo-familie, is nu verkrijgbaar is op Amazon.nl voor 54,99 euro. Echo Pop heeft een geheel nieuwe semi-bolle vorm met een speciaal ontworpen naar voren gerichte directionele luidspreker, die een vol geluid levert.
Met een formaat van 99 mm x 83 mm x 91 mm is het volgens Amazon zelf een perfecte slimme luidspreker voor kleine ruimtes.
Klanten kunnen Alexa vragen om herinneringen toe te voegen, muziek af te spelen of compatibele smart home lampen en smart plugs aan te sturen. In Nederland kunnen klanten Alexa in het Engels (Verenigd Koninkrijk) gebruiken om toegang krijgen tot lokaal nieuws en radiostations, lokale kennis en een aantal van Alexa’s andere populairste functies waaronder alarmen, het weer, herinneringen, Alexa-to-Alexa bellen en meer.
Echo Pop Internationale Versie is gemaakt van 100% gerecycled textiel en 80% gerecycled aluminium. De verpakking van het apparaat bestaat voor 99 procent uit materialen op basis van houtvezels uit verantwoord beheerde bossen of gerecyclede bronnen.

Lees hier het bericht