Allyourz met online boeken van activiteiten

Bezoekers van Allyourz, het digitale platform voor vakantie en vrije tijd in Zeeland, kunnen daar naast verblijf nu ook activiteiten boeken.
Iedereen in de provincie Zeeland die dat maar wenst, zowel particulieren als zakelijk gebruikers, kunnen activiteiten aanmaken op het platform. Deze zijn dan ook direct boekbaar.
De nieuwe functie is een volgende stap in de platformstrategie van het bedrijf uit Middelburg. Het zet zijn bereik in om activiteiten in de provincie vindbaar en boekbaar te maken.
Directeur en oprichter Adjan Kodde: “Je hoeft marketinginspanningen meer te doen, noch te investeren in een softwareoplossing. Deze wordt immers al door het platform gefaciliteerd. De aanbieder hoeft zich ook niet druk te maken over betalingen. Ook die worden veilig door allyourz verzorgd. De betaling komt direct binnen op de rekening van de organisator van de activiteit.”
Vorig jaar genereerde het allyourz-platform al meer dan 750.000 bezoeken, de verwachting is dat ze dit jaar meer dan een miljoen bezoeken verwerken. Bezoekers zijn voornamelijk Nederlanders, Duitsers en Belgen die zich oriënteren voor of tijdens een bezoek aan Zeeland.
Op het platform staan ruim 1.600 unieke accommodaties in Zeeland en vierhonderd restaurants.
Allyourz ging in de zomer van 2021 van start als een soort Booking.com voor de lokale toeristische industrie. Ondernemers verkleinen hiermee hun afhankelijkheid van andere systemen die niet altijd even goed renderen.
Nieuw is Adjan Kodde niet in de internet- en reiswereld. In 2001 richtte hij Mirabeau op. Dat groeide uit tot een leidend internetbureau dat leverancier werd van strategische belang voor nationale en internationale bedrijven. Die activiteiten geschieden sinds de overname in 2016 onder de naam van Cognizant.
Foto: Sebastian We (cc)

Lees hier het bericht