Allereerste echte TikTokshow, Social Squad, in de Nederlandse theaters

Voor het eerst is er een volledig op TikTok gebaseerde voorstelling in de theaters te zien. Komend seizoen gaan drie van de bekendste TikTokkers, Anique Dreamon, Emma Keuven en Jesse van Wieren, touren met een show, genaamd, Social Squad.
Deze drie getalenteerde creators, met hun bij elkaar opgeteld meer dan twee miljoen volgers, gaan op 12 oktober in première. Ze zijn te zien t/m begin maart 2024 door het hele land.
De voorstelling is ontstaan vanuit de wens van de theaters, die heel moeilijk de doelgroep 8-14 weten te bereiken. Zo ontstond het idee om de tijd die deze kids op het populaire medium TikTok doorbrengen op hun telefoon in te ruilen voor hetzelfde, maar dan in het theater.
BazarMedia, de producent van o.a. Het Feest van Tante Rita en Zin in Zappelin Live, bedacht samen met regisseur Nick Fleuren, een concept waarin alle onderwerpen, trends, tips, tricks, sketches, bloopers, do’s en don’ts, liedjes en dansjes van TikTok samenkomen op het toneel. Nick: ‘Het idee bleek uniek en op onze, specifieke manier niet eerder gedaan. Het publiek zal verrast worden op vele fronten’.
BazarMedia is tevens producent van Het Feest van Tante Rita, de musical en de gelijknamige gouden film met Edsilia Rombley en Najib Amhali in de hoofdrol. Het Feest van Tante Rita, de musical is ook komend theaterseizoen nog te zien, naast Social Squad en Zin in Zappelin Live.

Lees hier het bericht