600 werknemers van Merkle naar Roskilde

Het team van het digitale bureau Merkle trekt deze zomer met 600 medewerkers naar het Deense Roskilde Festival om de saamhorigheid te vergroten en een gedeelde cultuur te creëren op de klanken van Blur, Lil Nas X en de rest van het eclectische muziekprogramma.
‘Met Merkle Northern Europe hebben we iets heel unieks gecreëerd in de wereld van bureaus: een financieel, structureel en technologisch geïntegreerd bedrijf dat het beste van Noord-Europa aan onze klanten levert. Het draait niet langer om een Deense, Noorse, Zweedse of Nederlandse partner zijn voor de klant – het gaat erom de beste teams samen te stellen om waarde te leveren,’ legt CEO Martin Bochineck uit.
Nu werken op afstand steeds gebruikelijker is, is deze eenheid een stuk gemakkelijker geworden dan vóór Covid, maar echte teamspirit ontstaat pas als je je collega’s als mensen kent.
Merkle is de digitale partner van Roskilde Festival en heeft onlangs geholpen bij het bouwen en lanceren van het nieuwe jaarprogramma Orange Orbit. Het is een programma waarmee mensen het Orange-gevoel kunnen verlengen en het hele jaar door onderdeel kunnen zijn van de Roskilde-spirit.
Het Merkle Camp is verbonden met, maar gescheiden van de hoofdfestivalruimte. Alle medewerkers van Merkle zullen in het Merkle Camp verblijven – waar er bordspellen, quizzen, volleybal en andere teambuildingactiviteiten zullen zijn – en zich wagen aan de bredere festivalervaring.
Merkle telt wereldwijd 14.000 medewerkers. In Noord-Europa heeft het bedrijf 750 toegewijde medewerkers, die vooral werken aan data-gedreven customer experience management (CXM).

Lees hier het bericht